Aanmeldprocedure

  1. Stuur een mail naar Aluna Begeleiding: info@alunabegeleiding.nl.
    Wij nemen na ontvangst van deze mail z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken voor de kennismaking.
  2. Wij sturen u twee formulieren op via de mail:
    – Het Algemene Aanmeldformulier
    – De Zorgovereenkomst
    Wij vragen u deze voor zover mogelijk in te vullen. Bij de kennismaking zal deze besproken worden en wordt deze ondertekend door u en een vertegenwoordiger van Aluna Begeleiding.

 

Uw zoon/dochter is aangemeld bij Aluna als de zorgovereenkomst getekend is en Aluna Begeleiding een kopie heeft ontvangen. Aluna Begeleiding ontvangt daarom graag voor aanvang van de eerste activiteit een kopie van de zorgovereenkomst van de ouders.

Indien uw zoon/dochter gaat deelnemen aan activiteiten van Aluna Begeleiding, zal u gevraagd worden na te denken over doelen voor uw zoon/dochter. Dit doel/deze doelen zullen verwerkt worden in een plan van aanpak waarmee Aluna Begeleiding werkt.
Voor meer informatie over de aanmelding kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tarieven

De kosten van de begeleiding is gebaseerd op de wensen van de ouder/verzorgers en de mogelijkheden van Aluna Begeleiding. De tarieven worden niet vermeld op de website en kunnen aangepast worden op 1 januari en 1 juli, t.z.t. worden de ouders/verzorgers die reeds aangemeld zijn bij Aluna Begeleiding hierover op de hoogte gebracht. De tarieven van betreffende begeleidingsvormen kunnen vrijblijvend opgevraagd worden door ouders/verzorgers. U kunt de tarieven van de aanmelding en de verschillende begeleidingsvormen van Aluna Begeleiding vrijblijvend opvragen door een mail te sturen naar: info@alunabegeleiding.nl