De begeleiding

De begeleiding kan worden uitgevoerd door een begeleider met ervaring en/of afgeronde studie, of door een student. De studenten van nu zijn de begeleiders van de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk dat zij zich kunnen professionaliseren binnen ons begeleidingsbureau.

Voor specifieke hulpvragen kunt u contact met ons opnemen, dan gaan wij samen op zoek naar de begeleiding die het beste past bij uw hulpvraag.

De begeleiding door een student

U kunt ervoor kiezen om uw zoon/dochter te laten begeleiden door een student. Dit brengt voordelen met zich mee, waaronder een lager tarief. Ook staan studenten dichter bij de belevingswereld van uw zoon/dochter.

Nog een voordeel van een student als begeleider, is dat deze door ons wordt ondersteund. Hij/zij kan te allen tijde op ons terugvallen. Daarnaast hoeft u geen tijd te steken in het vinden van een begeleider, want dat doen wij voor u.

Wij leren de studenten professioneel te werken door ze te betrekken bij het begeleidingsproces. Denk hierbij aan het bijhouden van een plan van aanpak, met de bijbehorende evaluaties. Op deze manier doen de studenten leer- en werkervaring op.